Јун 2018

Понедељак, 04.06.2018

Примопредаја кључева станарима „Микачића куће“

Примопредаја кључева станарима „Микачића куће“ бит ће уприличена у понеђељак 4. 6. 2018. с почетком у 10 сати у Градској вијећници ул. Хрватских бранитеља бр.2

Среда, 06.06.2018

Додјела новчаних награда, робних бонова и захвалница

У циљу унапрјеђења одговорности према заштити животне средине Град Мостар је расписао Јавни позив за избора за најљепше уређеног дворишта (окућнице), школског двориште, балкона и терасе стамбених објеката и најуређенији градски простор.

Натјечај је био објављен на њеб страници Града Мостара www.mostar.ba , а Повјеренство именована од стране градоначелника извршило је преглед натјечајног материјала, теренски увид пријављених локација те оцијенило (по претходно утврђеним критеријима) најбоље пријава у наведеним категоријама.

Дођела новчаних награда, робних бонова и захвалница добитницима бит ће уприличена сутра 7. 6. 2018. , четвртак, у Градској вијећници Ул. Хрватских бранитеља бр. 2 с почеком у 10 сати.

Уторак, 12.06.2018

Пријем спорташа

У уторак 12.6.2018.године с почетком у 9:00 сати у Градској вијећници Ул. Хрватских бранитеља бр.2 градоначелник Мостара Љубо Бешлић примит ће:

ХШК „ Зрињски „ – ногометни прваци БиХ у сезони 2017/18

МНК „ Мостар СГ Стаклорад „ - прваци БиХ у футсалу за сезону 2017/18

ХКК „ Зрињски „- прваци БиХ у кошарци за сезону 2017/18

Столнотениски клуб „ Мостар „ освајачи Куп-а БиХ и финалисти за првака

Иван Клепић – СКК „ Неретва „ прво мјесто на Европском првенству у каратеу

Ивона Ћавар – СКК „ Неретва „ треће мјесто на Еуропском првенству у каратеу

Емил Маркић – свјетски првак у боксу полутешка категорија по ЊБФ верзији

YEP inkubator poslovnih ideja

Poštovani,

Pozivamo vas na javno predstavljanje 11 novih poslovnih ideja iz oblasti razvoja turizma, uslužnih djelatnosti i proizvodnje eko domaće hrane, koje su u prethodnim mjesecima kroz YEP inkubator poslovnih ideja, razvijali poduzetnici sa područja Grada Mostara.

Izjave za medije su planirane sutra, 12. juna, u 10:30h, u prostorijama Gradske vijećnice Mostar.

Unaprijed se zahvaljujemo na saradnji.

Srdačno,

Ljubica Kaurin

Уторак, 19.06.2018

Посјета високог војног изасланства Шпањолске поводом погибије првог Шпанског војника у Босни и Херцеговини

Дана 19.јуна 2018. с почетком у 12:30 сати бит ће уприличена меморијална церемонија на Шпањолском тргу у Мостару, поводом 25-годишњице погибије првог шпанског војника у Босни и Херцеговини, поручника Муñоз Цастелланоса као и у част и осталих 22 војника који су положили свој живот тјеком хуманитарне мисије у Босни и Херцеговини.

Детаљније...