Juni 2018

Ponedjeljak, 04.06.2018

Primopredaja ključeva stanarima „Mikačića kuće“

Primopredaja ključeva stanarima „Mikačića kuće“ bit će upriličena u ponedjeljak 4. 6. 2018. s početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici ul. Hrvatskih branitelja br.2

Srijeda, 06.06.2018

Dodjela novčanih nagrada, robnih bonova i zahvalnica

U cilju unaprjeđenja odgovornosti prema zaštiti životne sredine Grad Mostar je raspisao Javni poziv za izbora za najljepše uređenog dvorišta (okućnice), školskog dvorište, balkona i terase stambenih objekata i najuređeniji gradski prostor.

 Natječaj je bio objavljen na web stranici Grada Mostara www.mostar.ba, a Povjerenstvo imenovana od strane gradonačelnika izvršilo je pregled natječajnog materijala, terenski uvid prijavljenih lokacija te ocijenilo (po prethodno utvrđenim kriterijima) najbolje prijava u navedenim kategorijama.

 Dodjela novčanih nagrada, robnih bonova i zahvalnica dobitnicima bit će upriličena sutra 7. 6. 2018. , četvrtak, u Gradskoj vijećnici Ul. Hrvatskih branitelja br. 2 s počekom u 10 sati.

 

Utorak, 12.06.2018

Prijem sportaša

U utorak 12.6.2018.godine s početkom u 9:00 sati u Gradskoj vijećnici Ul. Hrvatskih branitelja br.2 gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primit će:

HŠK „ Zrinjski „ – nogometni prvaci BiH u sezoni 2017/18

MNK „ Mostar SG Staklorad „ - prvaci BiH u futsalu za sezonu 2017/18

HKK „ Zrinjski „- prvaci BiH u košarci za sezonu 2017/18

Stolnoteniski klub „ Mostar „ osvajači Kup-a BiH i finalisti za prvaka

Ivan Klepić – SKK „ Neretva „ prvo mjesto na Evropskom prvenstvu u karateu

Ivona Ćavar – SKK „ Neretva „ treće mjesto na Europskom prvenstvu u karateu

Emil Markić – svjetski prvak u boksu poluteška kategorija po WBF verziji

 

YEP inkubator poslovnih ideja

Poštovani,

Pozivamo vas na javno predstavljanje 11 novih poslovnih ideja iz oblasti razvoja turizma, uslužnih djelatnosti i proizvodnje eko domaće hrane, koje su u prethodnim mjesecima kroz YEP inkubator poslovnih ideja, razvijali poduzetnici sa područja Grada Mostara.

Izjave za medije su planirane sutra, 12. juna, u 10:30h, u prostorijama Gradske vijećnice Mostar.

Unaprijed se zahvaljujemo na saradnji.

Srdačno,

Ljubica Kaurin

Utorak, 19.06.2018

Posjeta visokog vojnog izaslanstva Španjolske povodom pogibije prvog Španskog vojnika u Bosni i Hercegovini

Dana 19.juna 2018. s početkom u 12:30 sati bit će upriličena memorijalna ceremonija na Španjolskom trgu u Mostaru, povodom 25-godišnjice pogibije prvog španskog vojnika u Bosni i Hercegovini, poručnika Muñoz Castellanosa kao i u čast i ostalih 22 vojnika koji su položili svoj život tjekom humanitarne misije u Bosni i Hercegovini.

Pročitaj više...