Акције чишћења града

Градоначелник Града Мостара Љубо Бешлић јутрос је одржао састанка с представницима комуналних предузећа, координатором МЗ и представником Цивилне заштите Града Мостара.

На састанку је истакнуто како је од стране Цивилне заштите Града Мостара повјереницима Мјесних заједница подијељен алат и прибор за чишћење, а Служба за комуналне послове и Служба инспекције вршит ће наџор и координацију на терену.

Грађанима су у случају потребе отворени телефони у Служби цивилне заштите и ватрогаства –Одсјек цивилне заштите број:036 558 - 253;

О акцији ће након њезина завршетка извијестити представници Цивилне заштите,[нбсп] Службе за комунално послове и ЈП Комунално Мостар ( Менсур Туркић 061 371 124).

Према раније распореду и позиву који је упућен свим грађанима, упосленицима Градске управе, НВО удругама које се баве заштитом околиша акцији чишћења града траје данас, субота, од 9. 00 до 13,00 сати.

Даватељи комуналне услуге коме су повјерени послови сакупљања и одвоза отпада (Ј.П. Комунално, Ј.П. Паркови и .ЈП. Комос) осигурат ће увјете за прикупљање[нбсп] и одвоз комуналног отпада на депонију, на сљедећим пунктовима:

1.Текија код Поште:

2.Лука И код бившег ресторана Булић;

3.Залик локације посуда за одлагање отпада;

4.Мукоша локација посуда за одлагање отпада

Сјеверни логор локације посуда за одлагање отпада код Парка;
6.Пасјак- проширење;

7.Плато Лира;

Залик М17 локације посуда за одлагање отпада;
[нбсп]

Иди назад