Црвена јабука успркос бури у Мостару одржала концерт за памћење

Популарни сарајевски бенд Црвена јабука првог дана у 2020. години у Мостару је одржао концерт за памћење за хиљаде грађана Мостара и њихових гостију из околних мјеста и дијаспоре.
Успркос мостарској бури и хладном времену концерт је на платоу иза мостарске Старе Гимназије окупио више хиљада посјетитеља који су углас пјевали највеће хитове Црвене јабуке.
“Кад казаљке се поклопе“, "Туга, ти и ја", "Туго несрећо", "Дирлија", "То ми ради", "Ђес ба", "Некако с прољећа", "Волио бих да си ту" само су неке од пјесама које је Црвена јабука поклонила мостарској публици у центру града[нбсп]

Фронтмен популарног бенда Дражен Жерић Жера атмосферу је довео до усијања казавши како воли Мостар, што је публика поздравила великим аплаузом. Успјешнице омиљеног бенда наставиле су се низати углас "Вјетар се везат не може“.
"Црвену јабуку грађани Мостара заиста воле без обзира на то која су генерација“, рекао је продуцент овогодишњег дочека Нове године Мили Тиро из МЦ Паваротти Мостар, свјестан да је концерт Црвене јабуке на крају новогодишњег програма пун погодак.

Прије Црвене јабуке публику су својим наступом загријали Мостар Биг Банд, те бројни садржаји у Wинтервилле бy Цоца Цола у Мостару, који се одржавају у склопу новогодишњег програма, који је приређен у организацији Градске управе Града Мостара.

Комплетан програм ове године како кажу организатори био је велики искорак, а чињеница да је сваки догађај био изузетно посјећен, је својеврсни показатељ и да је организација била успјешна.
Иначе у Мостару је у духу благданског озрачја држано низ концерата и других догађаја који су привукли велики број публике. Посебно весео је био дочек Нове 2020. године уз популарне бендове Густафи и Хладно пиво, ватромет и друге садржаје међу којима није изостајало ни фотографирање у благданском угођају.
То је било мјесто сусрета, дружења и веселог духа, што је био и циљ организатор за испраћају 2019. и и дочек 2020. године.

https://www.klix.ba/magazin/muzika/crvena-jabuka-uprkos-buri-u-mostaru-odrzala-koncert-za-pamcenje/200102001 

 

Иди назад