„Енергијска ефикасност – прилика за грађане?“

Наставља се низ од шест радионица о енергијској ефикасности/учинковитости намијењених свим заинетересованим грађанима Мостара. Циљ ових радионица је промовирати пројекте енергијске ефикасности, представити начине и могућности смањења рачуна и потрошње енергије у градовима и домаћинствима, а све и како би се умањио утјецај прекомјерне потрошње енергије на околиш и потакне пријелаз на кориштење чисте енергије. Говорећи о паметном и ефикасном кориштењу енергије понајприје требамо имати на памети двије ствари: заштиту околиша и уштеду новца. Енергијска ефикасност доноси економске, социјалне и еколошке користи становништву. Промоцијом обновљивих извора енергије и повећањем енергијске ефикасности желимо смањит емисије угљен диоксида које узрокују климатске промјене и загађење зрака. Кораци које подузимамо данас ће утјецати на емисије угљен диоксида у наредним деценијама и живот будућих генерација.

Позивамо вас да дођете на ВЕЧЕР СА ГРАЂАНИМА, да заједно продискутирамо о теми “Енергијска ефикасност/учинковитост – прилика за грађане?“

Вечер са грађанима ће се одржати у четвртак 22.2.2018. године у 18.00 сати у Центру за културу Мостар.

О енергијској ефикасности/учинковитости и њеним користима, те о пројектима Интеррег МЕД ИМПУЛСЕ и Интеррег ЦБЦ ИРЕНЕ   са грађанима ће разговарати Дарко Кнезовић, Координатор за пројекте енергијске ефикасности, Град Мостар.

„Вечери са грађанима“ су бесплатне конзултације и едукације које ЦРП и ЕФЕКТ мрежа уз подршку Града Мостара нуде грађанима Мостара.

Дођите да у угодном окружењу уз освјежење, продискутирамо о наведеној теми.

Иди назад