Градоначелник Бешлић честитао младој атлетичарки

Градоначелник Мостара Лјубо Бешлић примио је данас у Уреду градоначелника у Градској вијећници Ану Доротеу Маркић, атлетичака ХАК Зрињски из Мостара.

Градоначелник Бешлић честитао је младој атлетичарки ХАК Зрињски и однедавно сениорској репрезентативки Босне и Херцеговине на оствареном спортском успјеху и титули дворанске вицепрвакиње БиХ, која је на натјецању у Зеници доскочила и свој нови лични рекорд који тренутно износи 11.13 м.

Том приликом градоначелник Бешлић уручио јој је и плакету Спортског савеза града Мостара и монографију „Мостар у слици и ријечи“.

Ана је захвалила не пријему и честиткама градоначелнику Бешлићу те представницима Спортског савеза Града Мостара на подршци коју јој пружа Савез. Казала како се од малена бави атлетиком те је изразила наду како ће њени резултати у будућности бити још бољи и да ће бити у стању пратити и међународну конкуренцију.

Пријему у вијећници били су присутни представници Спортског савеза Града Мостара на челу с предсједником Сенадом Кевељом и Аниним оцем Дариом.

Иди назад