Обавијест-„Смањење фактора ризика за здравље становништва ФБиХ“

Федерално министарство здравства у сарадњи са Градом Мостаром имплементира Пројекат Смањење фактора ризика за здравље становништва ФБиХ тј. Града Мостара. Пројекат финансира Влада Швицарске, путем Швицарске Агенције за развој и сарадњу, а над зире га Свјетска банка. У склопу наведеног Пројекта ће ускоро бити објављен Јавни[нбсп] позив за дод јелу средстава гранта. С тим у вези се организује Едукација за суд јеловање у Јавном позиву Федералног министарства здравства за дод јелу грант средстава.

Циљ едукације је потенцијалне апликанте обучити и припремити за реализацију квалитетних превентивно – промотивних програма/пројеката у сврху свеобухватне мобилизације заједнице, тј. за успјешну пријаву на Јавни позив за дод јелу средстава гранта од стране Федералног министарства здравства.

Едукација ће се одржати 6. и 7. новембра 2018. године у Мостару, у конференцијској дворани пословне зграде Сиврић на 1.кату (Улица кнеза Бранимира бр.12).

Едукација у уторак започиње евиденцијом судионика од 10:30 сати, а предвиђено трајање је до 16:30, док ће у сриједу трајати од 9:30-15:30.

Пројекта „Смањења фактора ризика за здравље становништва у ФБиХ“

 

Иди назад