Позив - Дани енергијске ефикасности/учинковитости Града Мостара

Град Мостар као партнер у проведби пројекта Интеррег МЕД ИМПУЛСЕ организира дане енергијске ефикасности који започињу дана 14.06.2019. године са радионицом на тему планирања енергијске обнове јавних објеката Града Мостара, гdjе су позвани представници и других опћина, градова, техничког особља, образовних установа, свеучилишта, твртки које се баве проведбом мјера енергијске учинковитости, невладиних удруга и други.
На овој радионици желимо размијенити искуства и знања о овим занимљивим темама са представницима Федералног министарство просторног уређења, Фонда за заштиту околиша Федерације Босне и Херцеговине, УНДП, УСАИД, Енергетског института Хрвоје Пожар из Загреба, твртке нЛогиц Адвисорy.
(Сви заинтересирани за учешће и ову тему могу се пријавити, омогућено њебинар – виdjети у прилогу)
Луткарско казалиште Мостар, дана 15.06.2019.године, а на трагу успјешне сурадње са Градом Мостаром у проведби пројеката енергијске ефикасности/учинковитости жели дати свој допринос дарујући бесплатно изведбу представе за дјецу Пуна врећа жеља, која је и настала у оквиру проведбе пројекта Интеррег ИПА ЦБЦ ИРЕНЕ, којег такођер, успјешно са својим партнерима проводи Град Мостар. Представа је већ добила низ признања, јако је добро прихваћена од публике и говори на занимљив начин о заштити околиша и проведби једноставних мјера енергијске ефикасности.
Дана 18.06. 2019. године у хотелу Мостар планирано је одржавање завршне конференције пројекта Интеррег МЕД ИМПУЛСЕ гdjе су позвани начелници и градоначелници опћина и градова из цијеле БиХ, као и одређени представници министарстава. Домаћин конференција „Енергетска обнова јавних зграда: изазови и перспективе“ је градоначелник Града Мостара, Љубо Бешлић, а планирано је и кратко обраћање премијера ХНЖ/К др.сц. Невенка Херцега.
Добро дошли

Иди назад