Пријем за караташе у ССГМ

У спортском савезу Граада Мостара, градоначелник Града Мостара Љубо Бешлић и предсједник Спортског савеза Града Мостара Хасан Шишић примили су чланове карате клуба 'Мостар'.

Повод пријему су били успјеси мостарских караташа на Свјетском првенству у традиционалном каратеу (ЊФФ) које је одржано почетком[нбсп]новембра у Цлују (Румуњска). Тако је Ријалда Џихо освојила брончано одличје у категоријама појединачно кумите, кате појединачно и борбе екипно.

Ена Диздаревић је освојила златну медаљу у категорији кате појединачно. Игор Грбић је у категорији 84 кг, појединачно борбе освојио златну медаљу.

Санид Мерзић је освојио сребрено одличје у категорији кате појединачно, док је Нермин Јашаревић освојио златно одличје у категорији 68 кг појединачно борбе. Предсједник тог клуба Салко Грбић је присутне упознао с повијешћу клуба, те неким значајнијим успјесима које су чланови тог клуба постигли у посљедње вријеме, с посебним освртом на наведено натјецање у Румуњској.

Чланови клуба Бешлића и Шишића су упознали с посљедњим успјесима, те плановима у будућем раду, а градоначелник и предсједник спортског савеза су карате клубу 'Мостар' и члановима клуба уручили признања, те им честитали на освојеним медаљама и захвалили им на успјешној промоцији како клуба, тако и Града Мостара.

Иди назад