Састанак Градоначелника и мјештана око одлагања и збрињавања отпада

Градоначелник Мостара Лјубо Бешлић, главна савјетница Града Мостара Радмила Комадина, начелник Одјела за финансије и некретнине Изет Шаховић, начелник Одјела друштвених дјелатности Божо Ћорић и шеф Службе за комуналне послове Стјепан Шаравања одржали су данас састанак у просторијама ЈП Депоније с представницима мјештана који живе у близини санитарне депоније Ј.П. "Депонија".
Састанку су били назочни и представници Мјесне заједнице Врапчићи, иницијативе грађана „Јер нас се тиче“, ЈП Депонија и представник федералног урбанистичко-еколошког инспектората Ејуп Салкић.
На састанку је потврђена врло добра сарадња у циљу квалитетног рјешавања проблема одлагања отпада, а градоначелник Бешлић и сви судионици састанка констатирали су како постоји евидентан напредак у одлагању и збрињавању отпада на депонији, а што је свакако и плод ових састанака и сарадње која је договорена протеклог мјесеца у Градској вијећници.
Градоначелник Бешлић је захвалио грађанима на активном судјеловању у унапрјеђењу суставног и еколошки прихватљивог збрињавања отпада те нагласио како се само заједнички и може доћи до циља, односно квалитетног животног окружења како за грађане који живе у близини Депоније тако и за све грађане Мостара.
Како је и раније договорено, састанци на ову тему наставит ће се одржават, а јавност ће о резултатима и договорима с тих састанака бити праводобно информирана.
ПР ГМ

Иди назад