Gradonačelnik Bešlić čestitao mladoj atletičarki

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas u Uredu gradonačelnika u Gradskoj vijećnici Anu Doroteu Markić, atletičaka HAK Zrinjski iz Mostara.

Gradonačelnik Bešlić čestitao je mladoj atletičarki HAK Zrinjski i odnedavno seniorskoj reprezentativki Bosne i Hercegovine na ostvarenom sportskom uspjehu i tituli dvoranske viceprvakinje BiH, koja je na natjecanju u Zenici doskočila i svoj novi lični rekord koji trenutno iznosi 11.13 m.

Tom prilikom gradonačelnik Bešlić uručio joj je i plaketu Sportskog saveza grada Mostara i monografiju „Mostar u slici i riječi“.

Ana je zahvalila ne prijemu i čestitkama gradonačelniku Bešliću te predstavnicima Sportskog saveza Grada Mostara na podršci koju joj pruža Savez. Kazala kako se od malena bavi atletikom te je izrazila nadu kako će njeni rezultati u budućnosti biti još bolji i da će biti u stanju pratiti i međunarodnu konkurenciju.

Prijemu u vijećnici bili su prisutni predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara na čelu s predsjednikom Senadom Keveljom i Aninim ocem Dariom.

Nazad