Prijem za karataše u SSGM

U sportskom savezu Graada Mostara, gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić primili su članove karate kluba 'Mostar'.

Povod prijemu su bili uspjesi mostarskih karataša na Svjetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu (WFF) koje je održano početkom novembra u Cluju (Rumunjska). Tako je Rijalda Džiho osvojila brončano odličje u kategorijama pojedinačno kumite, kate pojedinačno i borbe ekipno.

Ena Dizdarević je osvojila zlatnu medalju u kategoriji kate pojedinačno. Igor Grbić je u kategoriji 84 kg, pojedinačno borbe osvojio zlatnu medalju.

Sanid Merzić je osvojio srebreno odličje u kategoriji kate pojedinačno, dok je Nermin Jašarević osvojio zlatno odličje u kategoriji 68 kg pojedinačno borbe. Predsjednik tog kluba Salko Grbić je prisutne upoznao s poviješću kluba, te nekim značajnijim uspjesima koje su članovi tog kluba postigli u posljednje vrijeme, s posebnim osvrtom na navedeno natjecanje u Rumunjskoj.

Članovi kluba Bešlića i Šišića su upoznali s posljednjim uspjesima, te planovima u budućem radu, a gradonačelnik i predsjednik sportskog saveza su karate klubu 'Mostar' i članovima kluba uručili priznanja, te im čestitali na osvojenim medaljama i zahvalili im na uspješnoj promociji kako kluba, tako i Grada Mostara.

Nazad