Bešlić na obilježvanju Dana općine Usora

Bešlić na obilježvanju Dana općine Usora i dana 110. brigade Hrvatskog vijeća obrane Usora

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić nazočio je u utorak obilježavanju Dana općine Usora te obljetnici 110. brigade Hrvatskog vijeća obrane Usora.

Izaslanstvo koje je predvodio hrvatski član Predsjedništva Dragan Čović položilo je vijence i zapalilo svijeće ispred središnjeg spomen obilježja poginulim braniteljima Usore a zatim nazočilo svečanoj sjednici Općinskog vijeća kojom je rukovodio predsjedatelj Ivo Suvala.

Načelnik općine Usora Zvonimir Anđelić istaknuo je sve projekte koje je osigurala općinska uprava u zadnjih godinu dana od prošle svečane sjednice. Načelnik Anđelić je prezentirao postignute rezultate administracije kojoj je na čelu, od povećanja zaposlenosti, vodeća su općina u FBiH po broju zaposlenih, redovne stipendija studentima kao i naknade za obitelji sa troje i više djece.

Podršku svim projektima na području općine Usora, u svom je govoru iskazao i predsjednik Čović obećavši pomoć i većih razina vlasti prilikom realizacije svih većih infrastrukturnih projekata.

„Među nama se ovdje danas nalazi se i 20 načelnika i gradonačelnika Hrvata iz FBiH koji su na ovaj način došli podržati sve vas u općini Usora na taj način ukazat vam da smo zajedno“, kazao je predsjednik Čović dajući podršku načelniku Anđeliću za dobro obavljeni posao.

Predsjednik Čović čestitao je svima, Dan općine Usora te obljetnicu 110. brigade Hrvatskog vijeća obrane Usora.

PR GM

Natrag