Gradilište u "Sjevernom logoru"

Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg sa suradnicima obišli su danas gradilište u Sjevernom logoru nakon čega su se obratili novinarima.

Gradonačelnik Bešlić je izjavio je kako se za završetak izgradnje obratio Vladi HNŽ.e za otporu, jer Grad nema dovoljni novca za završetak ovog projekta.

-Riječ je svi znate o uistinu velikom projektu. Završavamo jednu stranu prometnice, a danas imamo sreću da je ovdje premijer naše županije Herceg i ministar prometa Krasić i vjerujem da njihov obilazak dati poticaj da se i druga strana prometnice koja ide od novog mosta završi. Jer kao što smo rekao prošli put nemamo dovoljno sredstava i obratio sam se županijskoj vladi da pomogne. Ovaj projekt je od iznimne važnosti za budućnost Mostara. Mislim da će se građanima u mnogome olakšati život kad se ova prometnica pusti. Vjerujem da Mostar dobiva nove konture koje će dati jednu bolju budućnost i turističku prohodnost kazao je Bešlić.

Predsjednik Vlade Herceg istaknuo je kako je Grad Mostar administrativno središte i Županija kroz svoje aktivnosti redovito pomaže komunalne, cestovne i prometne infrastrukture.

-Tako da mogu javno obećati da ćemo se uključiti u ovoj projekt –kazao je on.

PR GM

Natrag