Izmjena načina prometa u Ulici maršala Tita

Sva gradilišta na desnoobalnom kolektoru ugašena su s iznimkom gradilišta na izgradnji izljevnog kanala kišnog preljeva III kod Mosta maršala Tita (hotel Bristol).

Okončanjem tih radova i normalizacijom prometa u Ulici Mostarskog bataljona stvaraju se pretpostavke za nastavak izgradnje glavnog lijevoobalnog kanalizacijskog kolektora lociranog duž Ulice maršala Tita.

U ponedjeljak, 16. listopada, očekuje se uspostavljanje prometa preko Mosta maršala Tita, a dva dana kasnije, 18. listopada počinju radovi na tri lokacije u Ulici maršala Tita.

Radit će se na dionicama od autobusne stanice do raskrižja kod bivše robne kuće Razvitak, zatim od Lučkog mosta do Parka Alekse Šantića te na lokalitet uz Šehitluke.

Zbog toga doći će i do izmjene režima prometa u Ulici maršala Tita, pa će tako promet u potpunosti biti obustavljen od Lučkog mosta do Parka Alekse Šantića, kao i na dionici od bivše robne kuće Razvitak do bivša autobusne stanice.

Dvosmjerni promet u Ulici maršala Tita za vozila do 3,5 tone uspostavit će se na dionici od Razvitka do zgrade Narodnog pozorišta, zbog čega na toj dionici neće biti dopušteno parkiranje.

Taksi stajalište br. 8 kod Šehitluka izmješta se na lokaciju taksi stajališta br. 9 kod bivše robne kuće Razvitak.

Normalizacija prometa u Ulici maršala Tita očekuje se u svibnju 2018. godine.

 

Natrag