Obavijest

Gradska uprava Mostara -zgrada

Na sjednici Kolegija gradonačelnika Mostara ponovo je raspravljano o zauzimanje javnih površina i postavljanju stolova na te površine.

Na kolegiju je zaključeno kako će službenici Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove i Odjela za urbanizam i građenje u idućem razdoblju vršiti pojačan nadzor zauzimanja javnih površina te da će se osobama koje zauzimaju javnu površinu posljednji put dati  mogućnost da podnesu zahtjev za zakonito postavljanje stolova.

Gradonačelnik je posebice upozorio da se sva Rješenja moraju izdati strankama do konca travnja, ali tek nakon što stranke izmire financijske obveze iz prethodnog razdoblja.

Nakon tog roka počet će se s prisilnim uklanjanjem stolova onim osobama koje ista postavili bez Rješenja.

Ured za odnose s javnošću

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara obavještava sve vlasnike disko klubova, noćnih barova i vlasnika salona za svatove u kojima svira glazba uživo da je potrebno pribaviti jednokratno odobrenje nadležnog Odjela gospodarstva, komunalnih i inspekcijskih poslova Grada Mostara.

Ta Odluka stupila je na snagu 9. 3. 2011. godine, a za njezino nepoštivanje primjenjivat će se prekršajna odredba u skladu sa zakonom.

Šef Službe za inspekcijske poslove
Hilmo Džidelija

Natrag