Poziv- akcija čišćenja Grada

Obzirom da je olujno nevrijeme pogodilo Grad Mostara dana 23. i 24. 2. 2019 godine pričinjavajući materijalnu štete na gospodarskim i stambenim objektima, te javnim površinama i uređajima na istim,  Grad Mostar upućuje Poziv Svim građanima, uposlenicima Gradske uprave, NVO udrugama koje se bave zaštitom okoliša da dana 2.3. 2019 godine ( subota)   pomognu u akciji čišćenja Grada u vremenu od 9. 00 do 13,00 sati.

Davatelji komunalne usluge kome su povjereni poslovi sakupljanja i odvoza otpada (J.P. Komunalno, J.P. Parkovi i .JP. Komos) osigurat će uvjete za prikupljanje  i odvoz komunalnog otpada na deponiju, na sljedećim punktovima:

1.Tekija kod Pošte:

2.Luka I kod bivšeg restorana Bulić;

3.Zalik lokacije posuda za odlaganje otpada;

4.Mukoša lokacija posuda za odlaganje otpada

  1. Sjeverni logor lokacije posuda za odlaganje otpada kod Parka;

6.Pasjak- proširenje;

7.Plato Lira;

  1. Zalik M17 lokacije posuda za odlaganje otpada;

J.P.Parkovi kod svih lokacija za odlaganje otpada na području Grada koje odvozom pokrivaju Parkovi.

Povjerenici  gradskih mjesnih zajednica su dužni u  8, i 30 sati otvoriti službene prostorije  mjesnih zajednica, te  podijeliti alatke i vreće za prikupljanje komunalnog otpada.

U slučaju potrebe za dodatnim strojevima kamionima angažirati će se i  građevinske firme sa svojom mehanizacijom ( poduzeće Građevinar i poduzeće HP Investing).

Građanima su u slučaju potrebe otvoreni telefoni u Službi civilne zaštite i vatrogastva –Odsjek civilne zaštite broj:036 558 - 253;

 

Natrag