Udruga Moj Grad i mladi umjetnici

U organizaciji Udruge Moj Grad završen je projekt uređenja dvorišta Vatrogasne postaje Mostar. Vizualno zanimljiv projekt s jasno naglašenim pozivnim brojem. Željelo se istaknuti važnost broja koji u životnim nedaćama može spasiti životni prostor i život čovjeka.

Ideju koja se vezala za zidnu površinu gradske službe podržao je Ured gradonačelnika dozvolom za rad i novčanom podrškom za pripremu radne površine za oslikavanje. Ovim se sredstvima omogućio rad mostarskim umjetnicima Vrančiću D. i Zadri M. da projekt ugleda svjetlo dana i oživi dotrajalu zidnu površinu u zanimljiv svijet boja.

Istaknuti se treba pomoć dobrih duhova našega grada, naših vatrogasaca, koji su 24h u službi svih nas i našega grada. Ovo je jedna od najstarijih službi grada koja datira još od 1880. godine, koja živi s gradom i nastoji mu pomoći profesionalnim radom i zalaganjem.

Udruga Moj Grad ovim nastavlja popravljati urbanu sliku grada kroz zanimljive i simbolične projekte uređenja dvorišta, mostova, čišćenja rijeka, zelenih površina, sadnju drveća, pomoći socijalno ugroženim i svega onoga što je dio ovoga grada, kojim kao mladi ljudi, želimo pomoći kroz svoje ideje i rad. /Udruga Moj Grad/

Natrag