GRADSKI ODJELI
Civilna zaštita: Prilazni put prema kućama Čomori urušen zbog pojave klizišta
24.01.2023
15:16

Iz Operativnog centra Uprave za CZ i vatrogastvo HNK/Ž u utorak su obavijestili javnost kako je u prilazni put prema kućama Čomori u MZ Blagaj urušen zbog pojave klizišta.

"Dana 24.01.2023. oko 8 i 30 sati zaprimili smo prijavu od nadležnih iz MZ Blagaj da se na lokalitetu Gornjih Vranjevića-zaseok Čomori pojavilo klizište-odron puta. Izlaskom ekipe Odsjeka CZ Mostar na lice mjesta ustanovljeno je da je prilazni put prema kućama Čomori urušen zbog pojave klizišta u dužini cirka 100 m. Put je u potpunosti neupotrebljiv i naselje je putno u blokadi, a o navedenom odmah su upoznate nadležne službe Grada radi daljeg postupanja i otklanjanja nastalih poteškoća sa prilaznim putem.

Uslijed smanjenja padavina evidentna je stabilizacija i značajno opadanje nivoa svih rijeka na području Grada Mostara u odnosu na prethodni period, pa time nije bilo ni prijava od ugrožavanja ili opasnosti od izlijevanja istih", stoji u priopćenju Operativnog centra Uprave za CZ i vatrogastvo HNK/Ž.

Informaciju OC CZ Grada Mostara za 24.01.2023. godine možete vidjeti u priloženom dokumentu.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram