GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić ugostio izaslanstvo Vlade Norveške
16.03.2022
15:16

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je Kristin Melsom, direktoricu Odjela za Jugoistočnu Europu Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Tale Kandal, višu savjetnicu u Odjela za Jugoistočnu Europu Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške, te Siri Andersen, zamjenicu šefa misije Norveškog veleposlanstva u Bosni i Hercegovini.

Tijekom sastanka gradonačelnik Kordić je predstavio političku situaciju u Gradu Mostaru te važnost donošenje izbornog zakona BiH. Također, dotakao se započetih gradskih projekata u ovoj godini te stanja u javnim poduzećima, s naglaskom na sanitarnu deponiju Uborak i Zračnu luka Mostar. Kada je u pitanju stanje u javnim gradskim poduzećima, posebice ih je upoznao s onima koji se tiču komunale.

Predstavnici Vlade Norveške su se složili oko važnosti rješavanja svih problema, a posebno komunalnih, za koje su dali neka konkretna rješenja i obećali pomoć.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram