GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić na otvorenju XVII. Simpozija dječje kirurgije i urologije
27.05.2022
8:24

Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić održao je pozdravni govor te poželio uspješan rad na otvorenju XVII. Simpozija dječje kirurgije i urologije koja se održava 26.05-27.05.2022.godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Gradonačelnik Kordić je izrazio zadovoljstvo što je Mostar ponovo mjesto okupljanja vrhunskih svjetskih i domaćih dječjih kirurga i urologa koji zajedničkim radom pružaju najbolju skrb za djecu i odrasle te prenošenjem iskustava pomažu profesionalnom i stručnom razvoju.

Ovo je 17. po redu simpozij koji se organizira nakon dvije godine pauze, a na njemu će u sljedeća dva dana sudjelovati dječji kirurzi i urolozi iz Njemačke, Engleske, Katra, Švicarske, Austrije, Italije, Hrvatske, Srbije, Kosova, Albanije, te iz više bh. kliničkih centara.

Osim predavanja eminentnih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije, izvodit će se zahtjevni operativni zahvati koji će se izravno putem video linka prenositi u dvoranu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram