GRADSKI ODJELI
Čestitka gradonačelnika Kordića povodom početka školske godine
05.09.2022
7:35

Drage učenice i učenici,

danas je početak nove školske godine, važan dan i veliki događaj za sve vas i vaše roditelje, ali i nas kao jednu zajednicu i Grad Mostar.

Svima Vama, vašim učiteljicama i učiteljima, profesoricama i profesorima, ravnateljicama i ravnateljima i svim djelatnicima u školama, želim dobar i sretan početak još jedne školske godine.

Ovo je jedan od najsretnijih dana za one koji polaze u prvi razred, ali i njihove roditelje. To je dan koji će zauvijek ostati u sjećanju. Stoga čestitka i njima. Posebno je važna njihova uloga u odgoju. Potpora i ljubav koju će te ponijeti iz svojih obitelji, ono je najvrjednije što vam mogu pružiti u savladavanju školskih obveza i životnih izazova.

Napose danas skrećem pozornost i pozivam sve vozačice i vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli sigurnosti prometa i na taj način svakom djetetu omogućili siguran put od kuće do škole i povratak doma.

Grad Mostar i ja osobno učinit ću sve, u okviru svojih mogućnosti i nadležnosti, da svi zajedno stvorimo što bolje i ugodnije uvjete za vaše obrazovanje i odrastanje.

Dr. Mario Kordić
Gradonačelnik Mostara

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram