GRADSKI ODJELI
Međunarodna kampanja prijateljstva, s mostarskim učenicima plesao i norveški veleposlanik
17.11.2022
8:22

Učenici IV Osnovne škole Mostar i Osnovne škole „Ivana Gundulića“ pridružili su se ove godine međunarodnoj kampanji prijateljstva „Eurovision Kids Friendship“ s ciljem promocije jednakosti i uključenosti. Kao dio ove kampanje, učenici ovih škola izveli su Ples prijateljstva na platou ispod Starog mosta.

Uz učenike i nastavnike dvije škole, ali i vatrogasce te policajce s mostarskim učenicima plesao je i norveški veleposlanik u BiH Olav Reinertsen.

Kampanju i ove godine organiziraju neke od najvećih europskih RTV kuća: NRK (Norveška), KIKA/ZDF (Njemačka), LRT (Litva), France Télévisions (Francuska), SRF News (Švicarska), Czech Radio (Češka), RTP (Portugal), RTVE (Španija), RTVSLO.si (Slovenija) i RTÉ One (Irska). Ovom prilikom će svi navedeni emiteri objaviti svoje službene video isječke i objave na društvenim mrežama koristeći hashtagove #SayHi i #WeArePeace, kako bi naglasili poruku mira i solidarnost

Pogledajte video-spot Plesa prijateljstva iz Mostara, koji je već objavljen i na web-stranici norveške državne TV NRK zajedno sa svim ostalim plesovima koji su uključeni u ovogodišnju kampanju prijateljstva.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram