GRADSKI ODJELI
Održana svečana ceremonija Omladinske banke Mostar
07.12.2022
11:02

U prostorijama Gradske vijećnice Grada Mostara u utorak 6.12. održana je Svečana ceremonija dodjele zahvalnica, uvjerenja i diploma volonterskim grupama koje su realizovali projekte u tekućoj godini uz podršku Omladinske banke Mostar.

Ceremoniji su prisustvovali koordinatorica programa Omladinske banke za Grad Mostar, predstavnici Fondacije Mozaik gđa. Armela Ramić i gdin. Željko Pauković, koji su u kratkom obraćanju istakli značaj realizacije programa Omladinske banke za gradu Mostar, za neformalne grupe mladih i mlade poduzetnike, kao i o uspješnoj saradnji partnera Programa, Grada Mostara i Fondacije Mozaik. Ukratko su predstavljene naredne aktivnosti Fondacije, kao promocija aktivnosti u realizaciji društveno odgovornih projekata mladi Mostara, podržanih u tekućoj 2022. godini.

Toplo preporučujemo da neformalna grupa od minimalno tri mlade osobe može aplicirati na javne pozive, koji se objavljuje platformi lonac.pro, te ovim putem podstičemo sve mlade s područja Grada Mostara da apliciraju prilikom tri javna poziva u toku jedne projektne godine.

Omladinska banka Mostar vam stoji na raspolaganju.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram