GRADSKI ODJELI
Građani složni: Najljepši i najbogatiji mostarski Advent ikad
13.12.2022
7:50

Mostar je ovih dana u blagdanskoj atmosferi. Paljenjem adventske svijeće otvoren je Advent koji je ove godine nešto drugačiji u organizacijskom smislu u odnosu na prethodne godine. Veći broj adventskih kućica, bogata gastro ponuda, zabavni i dječiji program te mnogobrojni propratni sadržaji dio su ovogodišnje manifestacije koja unatoč lošim vremenskim prilikama okuplja veliki broj građana.

Razdoblja bez kiše Mostarci koriste za šetnju u blagdanskom ozračju, te druženju uz tople napitke. Kuhana vina, slasne delicije, božićni ukrasi mogu se naći u adventskim kućicama postavljenim duž šetališta, a dio kućica ove godine nalazi se i u gradskom parku.
I dok se željno čeka otvaranje klizališta, mališani uživaju u potpuno besplatnom Lunaparku i tako će biti cijeli prosinac.

Posjetitelji oduševljeni, kažu riječ je o najljepšem i najbogatijem mostarskom Adventu ikad.

“Dobar je , dosad najbolji ja bih rekao, dosta štandova ima, i svega”, “Jedva čekam klizalište da se otvori”, “Advent je divan period kada se svi trebamo radovati, ovdje dolaziti, okupljati se u smislu tom da razmijenimo pozitivne emocije u ovom gradu u kojem živimo”, kažu građani za N1.

Glazbeni dio programa počinje 15. prosinca. Brojni izvođači i bendovi svake večeri sve do ponoći bit će zaduženi za dobru zabavu.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram