GRADSKI ODJELI
Prezentacija rezultata projekte 'Pričam ti priču o Mostarskoj kuhinji'
09.02.2023
13:32

U srijedu, 8.2.2023. godine sa početkom u 18:00 sati u Vijećnici Grada Mostara održan je četvrti sastanak Lokalne dijaloške platforme Grada Mostara na temu „Prezentacija rezultata rada projekta 'Pričam ti priču o Mostarskoj kuhinji' koji je realizovan je u okviru projekta MAKERS-Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja koji podržava Porticus fondacija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)“.

Na sastanku se pored radnog dijela, razgovaralo o realizovanim aktivnostima i koracima saradnje sa LDP drugih lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini, o aktivizmu mladih Mostara uz podršku mladih Vijeća mladih Grada Mostara i Odbor Omladinske banke Mostar - saradnja sa kompanijom ZenDev, kao i Prezentacija realizovanih aktivnosti u okviru projekta Pričam ti priču o Mostarskoj kuhinji.

Prezentaciju je vodila voditeljica projekta gospođe Ifete Škoro ispred Inicijative građanki/građana grada Mostara, koji je realizovan u saradnji sa mladima iz Vijeća mladih Grada Mostara.

Na veliko zadovoljstvo svim prisutnim je podijeljen primjerak brošure, dok zainteresovani građani i građanke grada Mostara, brošuru možete vidjeti u priloženom dokumentu.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram