GRADSKI ODJELI
Započelo uklanjanje ostataka nekadašnja Željeznička zgrada 'Ćiro'
27.01.2022
18:50

Danas. u ponedjeljak je započelo uklanjanje ostataka nekadašnje stare Željezničke zgrade, tkzv "Ćirina zgrada".

- Sanacija će trajati par dana nakon čega se nastavlja s ugovorenim radovima četiri trake od Španjolskog trga do bivšeg hotela Ero - izjavio je za Fenu inženjer u tvrtki "HP Investing" Almir Dedović, tvrtke koja izvodi radove.

Uklanjanje ostataka zgrade završit će se kroz par dana, a promet će se za to vrijeme odvijati po suprotnoj traci koja će biti namijenjena za dvosmjerno kretanje motornih vozila.

Grad Mostar je implementator, a Federalno ministarstvo prometa i komunikacija financira ovaj projekt, a privodi se kraju rješavanje imovinsko-pravni odnosi sedmoro bivših stanara "Ćirine zgrade".

- Grad Mostar zajedno sa Željeznicama Federacije BiH rješava sporazumno imovinsko-pravne odnose sedam bivših stanara 'Ćirine zgrade' kojima će se dodijeliti zamjenski stanovi u Mikačića kući – rekla je Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara.

 

 

         

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram