GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić: Na temi sigurnosti u Mostaru skupljaju se jeftini politički poeni
28.08.2024
7:33

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić jutros održao radni sastanak s ministrom unutarnjih poslova HNŽ-a Mariom Marićem i komesarom policije HNŽ-a Robertom Perićem.

Razgovaralo se o aktualnoj sigurnosnoj i političkoj situaciji u Gradu Mostaru. Gradonačelnik Kordić izrazio je zanimanje za proces istrage oko incidenata koji su se događali u Mostaru zadnjih dana. Ministar i komesar su izvijestili gradonačelnika o procesu istraga i kazali kako je slučaj Bačevići, rasvijetljen i počinitelji pronađeni.

Incident u prometu, napad u blizini Lučkog mosta je također u postupku rasvjetljavanja. Dvije osobe su privedene i trenutno traje kriminalistička obrada.

Gradonačelnik je izrazio potporu radu policijskih tijela i naglasio kako nema mjesta da se na temi sigurnosti u Gradu Mostaru skupljaju jeftini politički poeni. Zna se tko se brine o sigurnosti, a svi oni politički akteri koji svojim svakodnevnim huškanjem i retorikom podjela pune medijski prostor samo doprinose podizanju tenzija i direktno uzrokuju ovakve događaje. Dogovorena je stalna komunikacija i suradnja na polju sigurnosti i konstatirano kako je izuzev pojedinačnih incidenata sigurnost u Gradu zadovoljavajuća.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram