GRADSKI ODJELI
Europski tjedan mobilnosti: U nedjelju besplatan javni prijevoz u Mostaru
21.09.2024
8:22

Grad Mostar po treći put obilježava European mobility week (Europski tjedan mobilnosti), te će sa Sportskim savezom Grada Mostara uz suradnju sa Biciklističkim klubom Mostar i Hercegovina bike, EKOS d.o.o., Sanus Motus te Brdsko-biciklističkim udruženjem MTBA Mostar i brojnim ostalim udruženjima i organizacijama sudjelovati u pripremama brojnih aktivnosti na temu održive mobilnosti.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti, koji se svake godine obilježava od 16. do 22. rujna, u Mostaru će u nedjelju, 22. 9. 2024., biti dan besplatnog javnog prijevoza.

J.P. Mostar bus d.o.o. omogućava besplatan javni prijevoz unutar gradskog područja, što predstavlja odličnu priliku za sve građane da isprobaju usluge i mogućnosti javnog prijevoza. Ova inicijativa ima za cilj poticanje održivih prijevoznih sredstava i smanjenje korištenja automobila, čime se doprinosi očuvanju okoliša i poboljšanju kvalitete života u našem gradu. Europski tjedan mobilnosti poziva sve nas da razmislimo o našim svakodnevnim navikama putovanja i istražimo alternativne načine prijevoza, poput bicikala, pješaka ili javnog prijevoza. Iskoristite ovu priliku da se pridružite zajednici koja teži održivijem načinu života i doprinosi smanjenju zagađenja. Pozivamo vas da se pridružite ovoj akciji i iskoristite besplatan javni prijevoz kako biste uživali u danu bez automobila!

Vozni red autobusa možete preuzeti na linku: https://mostarbus.ba/vozni-red/

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram