GRADSKI ODJELI
Gradonačelnik Kordić održao sastanak sa predstavnicom UNICEF-a Rownak Khan
04.03.2022
15:35

Šefica predstavništva UNICEF-a u BiH posjetila gradonačelnika Grada Mostara te iskazala zanimanje za aktualne teme u Mostaru, prvenstveno za imunizaciju u Mostaru i negativni svjetski trend antivakcinacije.

Predstavnica Rownak Khan i gradonačelnik Kordić složili su se o važnosti okupljanja i djelovanja dobrog kadra posebice u zdravstvenoj struci a zatim spomenuli imena stručnjaka poput Siniše Skočibušića, Jurice Arapovića te Kristine Bevande koji su doprinijeli procijepljenosti i struci općenito.

Predstavnica UNICEF-a Khan spomenula je važnost pomaganja institucijama u BiH od strane UNICEF-a, ističući JU Zavod Pazarić te edukacije i obrazovanje koje pružaju koje su hvale vrijedne.

,,Centar za rani rast i razvoj je najbolji u Federaciji stoga zahvale Gradu Mostaru što ga podržavaju’’ kazala je voditeljica programa za zdravstvo i za rani rast i razvoj u UNICEF-u Fatima Čengić.

 

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram