12.03.2021

Петак, 12.03.2021

Комеморација у спомен на Флоријана Мићковића кипара, академика

Комеморација у спомен на [нбсп]Флоријана Мићковића кипара, академика, умјетника који је оставио трајни печат у културној баштини свога града, одржат ће се у петак 12.3. 2021. године у Галерији краљице Катарине Косача с почетком у 12:00 сати.
Комеморативни скуп бит ће одржан сукладно епидемиолошким мјерама па молимо све који  желе одати почаст нашем Флоријану да се придржавају епидемиолошких препорука.
Служба за културу Града Мостара

Позив на завршну пресс конференцију пројекта Образовање за одрживи развој УНЕСЦО баштине

Поштовани,
позивамо Вас на конференцију за новинаре на којој ће бити представљени резултати пројекта[нбсп] “Образовање за одрживи развој УНЕСЦО баштине” који је имплементиран у оквиру Заједничког регионалног програма “Дијалог за будућност“.
Конференција ће бити одржана у Градској вијећници (дворана у приземљу), Хрватских бранитеља бр.2 у Мостару, у петак, 12.03.2021. године са почетком у 11 сати.
На конференцији ће говорити: Ивица Сиврић в.д. директора, испред Асоцијације за економски развој РЕДАХ као пројектног партнера, те представници сарадника на пројекту - Стипе Врљић равнатељ Треће основне школе и Дарко Кнезовић менаџер и координатор за енергијску ефикасност Града Мостара.
У нади да ћете својим доласком подржати и медијски попратити конференцију, срдачно Вас поздрављамо.
За више информација молимо контактирајте:

Ивица Сиврић, РЕДАХ

+ 387 63 295 766

ivica@redah.ba