12.03.2021

Petak, 12.03.2021

Komemoracija u spomen na Florijana Mićkovića kipara, akademika

Komemoracija u spomen na  Florijana Mićkovića kipara, akademika, umjetnika koji je ostavio trajni pečat u kulturnoj baštini  svoga grada, održat će se u petak 12.3. 2021. godine u Galeriji kraljice Katarine Kosača s početkom u 12:00 sati.

Komemorativni skup bit će održan sukladno epidemiološkim mjerama pa molimo sve koji  žele odati počast našem Florijanu da se pridržavaju epidemioloških preporuka.

Služba za kulturu Grada Mostara

 

Poziv na završnu press konferenciju projekta Obrazovanje za održivi razvoj UNESCO baštine

Poštovani,

pozivamo Vas na konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljeni rezultati projekta  “Obrazovanje za održivi razvoj UNESCO baštine” koji je implementiran u okviru Zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost“.

 

Konferencija će biti održana u Gradskoj vijećnici (dvorana u prizemlju), Hrvatskih branitelja br.2 u Mostaru, u petak, 12.03.2021. godine sa početkom u 11 sati.

Na konferenciji će govoriti: Ivica Sivrić v.d. direktora, ispred Asocijacije za ekonomski razvoj REDAH kao projektnog partnera, te predstavnici saradnika na projektu - Stipe Vrljić ravnatelj Treće osnovne škole i Darko Knezović menadžer i koordinator za energijsku efikasnost Grada Mostara.

U nadi da ćete svojim dolaskom podržati i medijski popratiti konferenciju, srdačno Vas pozdravljamo.

 

Za više informacija molimo kontaktirajte:

Ivica Sivrić, REDAH

+ 387 63 295 766

ivica@redah.ba