Мостарски градоначелник још једном је осудио хулиганске изгреде

Мостарски градоначелник Марио Кордић још једном је осудио хулиганске изгреде који су се догодили у суботу навечер у Мостару те је позвао полицију да открије и казни починитеље.

По његовим ријечима, ради се "о сукобу двије навијачке скупине, о клинцима који се неодговорно понашају".
- Ја сам тражио од МУП-а да поступе сходно закону и истраже тко су починитељи тог инцидента те нас као град обавијесте о томе. Оно што ме разочарало је да појединци сада овој ситуацији, која није по први пута да се, нажалост, догађа у Мостару, покушавају додати међунационалну ноту, што по мени није исправно и није добро - изјавио је градоначелник Кордић приликом садње стабала на брду Фортица код Мостара.

Додао је како му је жао што се такве ствари догађају у Мостару те је најавио да ће за два тједна, уочи градског дербија, сјести с навијачима оба мостарска клуба.
- Жао ми је да се то догађа и да такву слику шаљемо у свијет. Слиједи дерби за два тједна и ја ћу особно сјести и попричати с момцима да не правимо бруку од града, јер нам не треба никакав хулиганизам. Волимо своје клубове и требамо се тако и понашат - поручио је мостарски градоначелник Марио Кордић.

Иди назад