Састанак Локалне дијалошке платформе Града Мостара

Састанак Локалне дијалошке платформе Града Мостара на тему: „Сурадња невладиног и владиног сектора Града Мостара презентирање дјелокруга рада и препознавање кључних приоритета“, одржан је у понедјељак Градској вијећници Града Мостара.
Састанак је својим присуством увеличала, ријечима подршке отворила састанак, указавши на важност и значај интерсекторалне кохезије, главна савјетница Града Мостара, Радмила Комадина.
Састанку су поред чланова и чланица Локална дијалошка платформа Града Мостара присуствовали представници УНДП-а, пројекта „МАКЕРС“, који пружају подршку у раду ЛДП, као и вијећници/чланови Комисија Градског вијећа Града Мостара, која у свом дјелокругу рада имају сурадњу с невладиним организацијама, како би остварили изравну комуникацију са цивилним сектором града у циљу подршке у даљем раду истих.
Локаној дијалошке платформе – ЛДП има за циљ оснаживање механизам интерсекторалне сурадње, дјеловања на побољшавању социјалне кохезије, оснаживања градских механизма јавног учешћа, подршци активизма у заједници, јачању младих лидерки и лидера у заједницама и шире, промовирајући заједничко дјеловање и заједничке циљеве.
Тама састанка било је кроз дијалог и размјена искуства идентифицирати иницијативу/активност једну од предложених на прошлом састанку, у циљу оријентације и дјеловања рада у наредном периоду. На састанку су донесени закључци, који ће се након усуглашавања упутити према извршној и законодавној власти Града Мостара.

Локална дијалошка платформа Града Мостара

Иди назад